Parimad Venemaa kooliveebid

18. jaan. 2013 - Kommenteeri artiklit

Venemaa võistluse „Parim kooliveeb 2012” üheks parimaks tunnistati Siberi õpetaja Nadežda Filatova kodulehekülg „Teie füüsika”.

Võistluse žürii tunnustas lehekülge mitmes kategoorias, andes maksimumpallid otsingumugavuse ja eribrauseritega kasutusmugavuse eest. Kiideti ka lehekülje väljanägemist ning plusspunkte lisas „Teie füüsika” populaarsus ehk saadud like’id.

Peale tunnikonspektide ja koduste ülesannete leiab entusiastliku füüsikaõpetaja personaalselt lehelt ka huvitavate ülesannete ja katsete kogu, nii ainealased kui ka metoodikaid kirjeldavad artiklid ning lausa terved füüsikaraamatud. Vaata lehekülge „Teie füüsika” aadressil fizika.tomsk.ru. Võistlusest võttis osa kokku 840 lehekülge.

Allikas: rating.rosnou.ru


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!