Laulasmaa kooli direktor vabastati ootamatult ametist

29. mai 2013 - Kommenteeri artiklit

Laulasmaa Kooli direktor Reeli Simanson sai esmaspäeval teada, et ta vabastatakse samal päeval ametist. Otsus tehti hoolimata koolist, lapsevanematest ja kogukonnast, kes on peaaegu ühehäälselt direktori poolt, kirjutab Õhtuleht.

Vallavanema käskkirja järgi öeldi leping päevapealt üles, põhjuseks lühidalt töökohustuste rikkumine ning usalduse kaotus. Kuid oli märgitud ka korruptsiooni ja toiduraha ümberpaigutamist.

Koolidirektori arvates on see nii püüd talle kätte maksta valimisliitu mitte astumise eest kui ka lootus saada lahti tüütust direktorist, kes ei soostunud kooli eest maksma arveid, mille õigsuses ta kahtles.

Kogukonnale oli direktori ametist tagandamine šokeeriv. Emotsionaalselt kirjeldati muu hulgas, kuidas lõpetavale 9. klassile oli otsus tulnud erilise šokina, kuna direktor on ühtlasi nende klassijuhataja.

Pikemat lugu saab lugeda siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!