Ahhaa keskus kutsub õpetajaid toidu- ja keskkonnaalasele seminarile
Tartu Ülikooli loodusmuuseum ja teaduskeskus AHHAA kutsuvad tasuta seminarile „Räim tomatis ja selle keskkonnamõju”, mis keskendub toidu ja keskkonna vahelistele seostele: selgitatakse toidutootmise keskkonnamõju, tutvustatakse projekti jooksul loodud õppematerjale, veebirakendusi ja näitust.
Seminari kavas on ettekanded „Mis on toote olelusring?” (Siret Talve, TTÜ, TÜ loodusmuuseum); „Eesti inimeste teadlikkus toidutootmisega kaasnevatest keskkonnamõjudest” (Liisi Vassar, EMÜ); veebirakenduste ja õpetaja käsiraamatu tutvustamine (Eva-Liisa Orula, TÜ ja Külli Relve, Audentes), näituse „Ahhaa, räim tomatis!” külastamine ning töötuba „Räim tomatis ja selle keskkonnamõju”.
Seminar toimub neljapäeval, 29. augustil kella 10.30–16 Tartus teaduskeskuse AHHAA konverentsisaalis Lektoorium (Sadama 1). Seminarile saab registreeruda esmaspäeva, 26. augustini siin. Korraldajad paluvad võimaluse korral kaasa võtta internetiühendusega süle- või tahvelarvuti.
Seminar toimub projektis „FOODWEB – Läänemere keskkond, toit ja tervis: harjumusest teadlikkuseni”. Seminari toetab Euroopa Regionaalarengu Fond.