JCI valis silmapaistvaimad noored eestlased

17. sept. 2013 - Kommenteeri artiklit

Laupäeval kuulutati Haapsalus Eesti Ettevõtlike Noorte Koja (JCI Estonia) kontsert-tseremoonial välja neli laureaati, kes pälvisid tiitli „Silmapaistev Noor Eestlane 2013”: Dan Bogdanov, Kristo Käärmann, Andrus Kõresaar ja Taavet Hinrikus, teatas JCI esindaja.

Laureaadid valiti 13 nominendi seast, kelle seas olid lisaks veel Carri Ginter, Epp Petrone, Helen Lepalaan, Kerli Kõiv, Kriss Soonik, Kristjan Randalu, Martin Koppel, Nikolai Novosjolov ja Tanel Toom. Nominente hindas žürii, kuhu kuulusid Evelin Ilves, Mart Einasto, Heidi Pruuli, Kaspar Loog, Raul Rebane, Riine Pajusaar, Tõnis Kaasik, Monika Pullerits ja Tõnis Kõiv.

JCI rahvusvaheline auhind antakse silmapaistvale noorele inimesele vanuses 18–40 eluaastat. Igal aastal tunnustab JCI üle maailma kümmet silmapaistvat noort inimest, kes on saavutanud märkimisväärset edu nii oma tegevusvaldkonnas, ühiskondlikus elus kui isiklikus arengus. Eestlastest on pälvinud „Maailma Silmapaistva Noore Inimese” tiitli 1993. aastal toonane Eesti peaminister Mart Laar ja 2007. aastal Tarvi Martens.

Silmapaistev Noor Eestlane 2013 auhindade pidulik üleandmine toimus traditsiooniliselt JCI Estonia aastakonverentsi osana, mis sellel aastal on pühendatud tervisejuhtimisele.

JCI Estonia ehk Eesti Ettevõtlike Noorte Koda on rahvusvaheline ettevõtlike noorte inimeste võrgustik, kuhu kuuluvad aktiivsed alla 40-aastased ettevõtjad, juhid ja professionaalid. JCI pakub oma liikmetele soodsat keskkonda oma juhtimisoskuste, sotsiaalse vastutustunde ja ettevõtlikkuse suurendamiseks ning rahvusvahelise suhtevõrgustiku loomiseks. JCI organisatsiooni kuulub ligi 200 000 liiget üle maailma. Eestis on JCI esindatud seitsmes linnas kokku ligi 500 liikmega.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!