Lasteaialapsed saavad heategevuskampaania abil tööriistu

23. sept. 2013 - Kommenteeri artiklit

Kuni 16. oktoobrini kestab heategevuskampaania, mille käigus saavad kõik, kes ostavad Selveri kauplustest Partnerkaardiga Fiskarsi tooteid, toetada oma maakonna või linna lasteaedasid igalt ostetud tootelt annetab Fiskars ühe euro lasteaedadele.

„Lasteaed on koht, kus meie perede kõige pisemad veedavad väga olulise perioodi oma elust. Tegemist on laste igapäevase arengu- ja kasvukeskkonnaga, kus on oluline roll ka käelisel tegevusel. Samavõrra oluline on sobivate töövahendite olemasolu, mis ühelt poolt toetaksid laste arengut ning oleksid teisalt ka atraktiivsed. Fiskars soovib kvaliteetsete töövahendite kinkimisega Eesti laste kasvukeskkonda positiivselt mõjutada,” kommenteeris Fiskars Eesti tegevjuht Virge Teets.

„Kahtlemata ei ole kõikides Eesti lasteaedades ühesugused võimalused arendavate töövahendite soetamiseks, mistõttu on selle kampaania puhul iseäranis oluline üle-eestiline mõõde ja asjaolu, et nii jõuab väike abi ka sinna, kuhu üldjuhul ei pruugi,” kommenteeris Selveri turundusjuht Ruth Aarma, kelle sõnul on laste toetamine üks Selveri prioriteete.

Üle-eestiline kampaania toimub 27 Selveri kaupluses. Kogutud summa eest soetatakse maakonna ja linna lasteaedadele laste käelist tegevust arendavaid töövahendeid spetsiaalselt lastele disainitud My First Fiskars toodete seast. Kampaanias osalemiseks ja laste toetamiseks tuleb kampaaniaperioodil osta Selverist ükskõik milline Fiskarsi toode.

Heategevuskampaania toimub Fiskarsi eestvedamisel juba teist korda. Möödunud aastal kingiti kampaania „Käärid kooli” tulemusena Eesti koolidele 5106 paari kääre.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!