Kultuur.info annab ülevaate festivalidest

3. veebr. 2017 - Kommenteeri artiklit

Eesti Instituudi kultuur.info portaal on kokku kogunud 2017. aastal Eesti eri paigus toimuvate festivalide jt suursündmuste info.

Kalender toob kultuurihuvilisteni ligi 200 suuremat sündmust, pakkudes valikut nii muusika, teatri, tantsu, filmi, kirjanduse, kunsti, pärimuskultuuri kui ka varia valdkonnast.

2017. a festivalimaastiku ülevaade on koostatud eesti ja inglise keeles. Andmed on avaldatud 2. jaanuari seisuga.

Põhjalikuma info saamiseks tasub sirvida kultuur.info veebikalendrit, kust leiab festivalide tutvustused, pildigaleriid, veebiviited, kontaktid jne.

Kultuur.info tänab kõiki kultuurikorraldajaid ja infosaatjaid, kes on andnud panuse veebipõhise festivaliülevaate valmimisse.

Kultuur.info kalendrisse on jätkuvalt oodatud nii suuremate kui ka väiksemate sündmuste info üle Eesti. Kes soovib oma festivalimuljeid teiste kultuurihuvilistega jagada, siis kaastööd on kultuuriblogisse alati teretulnud.

Kultuur.info kanalites on kajastus kõigile tasuta.

Head uut kultuuriaastat!

 

Lisainfo:

Kadi Eslon

kultuur.info toimetaja

Eesti Instituut

kadi.eslon@estinst.ee, kultuur.info@estinst.ee

 

kultuur.info

www.culture.ee

www.kultuur.info/ru

www.facebook.com/kultuur.info

www.facebook.com/culture.ee

kultuur.info/blogi


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!