TTÜ Mektory konkurss Bright Minds ootab koolinoorte äriideid

13. veebr. 2017 TTÜ innovatsiooni- ja ettevõtluskeskus Mektory - Kommenteeri artiklit

Tallinna tehnikaülikooli innovatsiooni- ja ettevõtluskeskuse Mektory ning Swedbanki koostöös korraldatav koolinoorte äriideede konkurss Bright Minds kutsub kõiki Eesti õpilasi esitama oma äriidee konkusile. Oodatud on ideed eri valdkondadest, eriti need, millega noored saaksid ise oma igapäevaelu paremaks muuta.

Põhjalikumat koolitusprogrammi pakuti tänavu viies maakonnas, kuid konkursile oodatakse äriideid üle Eesti, ka neilt noortelt, kes on oma plaaniga iseseisvalt tegelnud. Sarnaselt möödunud aastaga võiksid esitatud ideed keskenduda kohaliku eluolu edendamisele. Varraku sõnul aga ei ole jäikade piiride seadmine ületamatuks tingimuseks.

Konkursi eesmärk ongi aidata noortel näha õppeainete, tehnoloogia ja oma hobide seoseid ning toetada neid oma ideede ellu viimisel. Seega prioriteet on ettevõtliku mõtteviisi edendamine, mitte ainult ettevõtete loomine.

Bright Minds konkursil osalemiseks tuleb saata äriidee kirjeldus ühel A4-l ning üheminutiline ideed tutvustav videoklipp e-aadressil brightminds@ttu.ee hiljemalt 19. märtsiks.

Zürii valib välja 20 parimat ideed, mida meeskonnad tutvustavad 21. aprillil toimuval finaalüritusel. TTÜ Mektory koos Swedbankiga on parimatele meeskondadele välja pannud pea 10 000 euro suuruse auhinnafondi, et tunnustada nii parimaid kui ka väljapaistvamaid meeskondi ja muidugi ettevõtliku meelega õpetajaid.

Tutvu konkursi tingimustega siin.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!