7. märtsini saab esitada taotlusi stipendiumi „Naised teaduses” saamiseks

2. märts 2017 L'Oréal Baltic - Kommenteeri artiklit

Veel kuni 7. märtsini võivad naisteadlased taotleda L’oreali Balticu mainekat stipendiumi „Naised teaduses” (For Women in Science), mida toetavad UNESCO Eesti rahvuslik komisjon ja Eesti teaduste akadeemia. Stipendiumi võivad taotleda naisteadlased, kes teevad Eestis uurimusi bio- ja keskkonnateaduste, füüsika- ja inseneriteaduste alal.

Stipendiumiprogramm „Naised teaduses” on Eestile avatud alates 2017. aastast. Tänavu antakse esimest korda konkursi korras välja üks 6000 euro suurune stipendium, mis on mõeldud kuni 40-aastasele teaduste doktorile kavandatavaks teadustööks.

Stipendiumi võib kasutada piiranguteta – nii töö tegemiseks, enese arendamiseks kui ka täiendusena isiklikku või pere eelarvesse.

Programm „Naised teaduses” toob nähtavale, julgustab ja toetab naisi kogu maailmas ning võimaldab naistel tutvustada maailmale oma teadustöid ja saavutusi.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!