Esitage projektitaotlusi meediahariduse edendamiseks

5. mai 2017 Liilika Raudhein Integratsiooni Sihtasutuse analüütik - Kommenteeri artiklit

Integratsiooni Sihtasutus kutsub üldhariduskoole ja kutseõppeasutusi esitama projektitaotlusi meediahariduse edendamiseks.

Infopäev toimub 16. mail kella 15–16.30 Tallinnas Integratsiooni Sihtasutuses (Lõõtsa 2A, 8. korrus). Taotluste esitamise tähtaeg on 5. juuni.

Konkursi dokumendid ja taotlusvormid on kättesaadavad sihtasutuse kodulehel https://www.integratsioon.ee/kaimasolevad-konkursid?project_id=692.

Toetame intervjuude, uudiste, reportaažide, lühifilmide jms tegemist professionaalsete juhendajate käe all, õpilaste õppekäike meediaasutustesse ning teabeseminaride läbiviimist.

Projektikonkursi eesmärk on arendada gümnaasiumide ja kutseõppeasutuste õpilaste meediapädevust, võimekust infot analüüsida, meediasõnumeid kriitiliselt interp­reteerida või ise meediasisu luua. Projektikonkursi kogueelarve on 15 000 eurot. Projektikonkurssi rahastab haridus- ja teadusministeerium riigieelarvest.

Lisainfo ja registreerumine: Liilika Raudhein, +372 659 9841, liilika.raudhein@integratsioon.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!