Teoteatril valmib jõulukuuks põnev koguperelavastus

29. sept. 2017 Teoteater - Kommenteeri artiklit

Detsembris kutsub Teoteater kõiki lapsi ja lapsemeelseid osa saama uuest jõululavastusest „Kivi kotti!”.

Lavastus räägib vahvatest loodusvaimudest jumidest, kes elavad maa all ning kannavad hoolt kivide, mulla ja kristallide eest. Nende ainsad vaenlased on mutid ning kõik, mis jõuab nendeni maa pealt, on kõlbmatu ja kahtlane.

Aga ühel päeval … prantsatab läbi nende katuse … päkapikk.

Jumid pole kunagi näinud päkapikke ega tea midagi ka jõuludest. Mida selle imeliku kirevas riides olevusega peale hakata?

Ühiselt otsustatakse, et päkapikust peab ka jumi saama, aga päkapikk Järdal on hoopis teised plaanid. Teda ootavad ju jõuluvana ja päkapikupere ning tal pole vähimatki tahtmist eluks ajaks maa alla mulda ja kive kärutama jääda.

Kas päkapikk pääseb põgenema või tulevad hoopis jumidele ka jõulud?

Seda saate näha siis, kui teatrisse tulete.

Lavastuse autor ja lavastaja on Teoteatri kunstiline juht Piret Viisimaa. Kujunduse teeb Anna Sui, muusika Ivar Malmet ja koreograafia Maria Uppin. Näitlejatena astub lavale enamik Teoteatri trupist.

Teatrisse on oodatud lapsed alates 3. eluaastast ning muidugi kõik jõuluimesse uskuvad täiskasvanud.

Etendused toimuvad 1.–22. detsembrini vastavalt mängukavale või broneeringule kas tööpäeva õhtul või nädalavahetusel. Sobivate lavatingimuste korral tuleb Teoteater külla ka kooli või lasteaeda!

Broneerige etendus juba täna e-aadressil info@teoteater.ee või lugege lisa www.teoteater.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!