Suurfilmid pakuvad lähikuudel nii mõtteainet kui ka seiklusi

2. veebr. 2018 Forum Cinemas - Kommenteeri artiklit

Kaader filmist „Seltsimees laps”. Foto: Amrion Production

 

Veebruar ja märts toovad nii vanemate kui ka nooremate kinosõpradeni ohtralt meelelahutust, suuri seiklusi ja sügavamõttelisi suurteoseid.

2. veebruarist alustab Tallinna, Tartu ja Viljandi Forum Cinemase kinodes ajalooline suurfilm „Süngeim tund”, kus vanameister Gary Oldman kehastab Suurbritannia peaministrit Winston Churchilli.

Kuu alguses linastub kogupereanimatsioon „Fiksikud: Suur saladus” ning 9. veebruaril viib pisemaid huvilisi suurele kosmoseseiklusele „Kosmosekana”. 23. veebruaril aga on kõik superkangelaste fännid oodatud nautima seiklusfilmi „Must panter”. Animafilmisõpru rõõmustab veebruari teises pooles esilinastuv „Koopainimene”, mille loojad on filmide „Wallace ja Gromit: Libaküüliku needus” ja „Kanade mäss” tegijad.

Forum Cinemas „Kinoklassika” sündmuste sarjas tuleb veebruaris, Eesti Vabariigi sünnipäevakuul, nii Tallinna, Tartu kui ka Viljandi kinoekraanidele Elmo Nüganeni suurfilm „Nimed marmortahvlil”. Märtsikuu klassikaks on aga James Cameroni legendaarne katastroofipõnevik „Titanic”, mida näidatakse 3D-formaadis ja eestikeelsete subtiitritega.

Videomängu austajatel on 16. märtsil pidupäev, sest kinodesse saabub „Tomb Raider”, mis toob maailmakuulsa seikleja Lara Crofti taas kinoekraanidele. 23. märtsil jõuab kinodesse humoorikas kogupereseiklusfilm „Peeter Pikk-kõrv”, mis põhineb briti lastekirjaniku Beatrix Potteri legendaarsel teosel. Märuli- ja fantaasiasõpradele on märtsi lõpus nautimiseks „Vaikse ookeani võitlus: Ülestõus”, mis on efektne järg viie aasta tagusele filmile, kus tohutud robotid võitlesid hiiglasekasvu koletistega.

Kõiki filmisõpru kutsub kaasa elama märtsi lõpus esilinastuv kodumaine mängufilm „Seltsimees laps”. Film põhineb samanimelisel raamatul, mille autor on Leelo Tungal. Film valmib Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks EV100 programmi raames.

Märtsikuu lõpetab Steven Spielbergi käe all valminud efektne ulmefilm „Valmistub esimene mängija”.

Kõigile Forum Cinemase kinodes linastuvatele filmidele on võimalik tellida kavaväliseid eriseansse „Klassiga kinno” sooduspakkumise raames. Lihtsaim viis kogu kava jälgimiseks on www.forumcinemas.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!