Viimane aeg taotleda pilliostu toetust

9. märts 2018 - Kommenteeri artiklit

Veel viimast korda on avatud projekti „Igal lapsel oma pill” taotlusvoor pillide ostmiseks. Taotlusi saavad esitada koolid, muusikakoolid, lasteaiad, orkestrid, kultuurikeskused, muusikastuudiod jms kuni 20. märtsini.

Kolme aasta jooksul on pille ostetud enam kui 1,2 miljoni euro eest, toetust on saanud 325 õppeasutust ning lasteni jõudnud üle 1700 pilli. Kõige enam on ostetud kandleid, kitarre, trumme ja plaatpille väikestele lastele, viiuleid, saksofone, flööte jt. Toetatakse kõikide pillide soetamist, selliste pillide ostu, mille harrastamine kõrge hinna tõttu on vähenenud (fagott, oboe, metsasarv, Eesti lõõtspill, baritonsaksofon).

Kõik soovijad saavad pillide soetamist lastele toetada Hooandja platvormi erilehel www.pill.hooandja.ee . Praeguseks on annetusi kogunenud üle 33 000 euro ja toetatud on 21 projekti. Toetusnumbrile 900 5505 helistades annetad 5 eurot. Toetuspileteid saab osta ka Piletilevis ja Piletimaailmas.

Heade annetajate abiga oleme kogunud üle 60 000 euro.

Toetuse saajate tagasiside põhjal saab öelda, et projekt on väga vajalik ja selle panuseta ei oleks olnud võimalik neid pille soetada.

Rohkem infot www.ev100.ee/igal-lapsel-oma-pill.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!