Narva rajatakse riigigümnaasium

11. apr. 2018 - Kommenteeri artiklit

Täna, kolmapäeval 11. aprillil kell 14 allkirjastavad minister Mailis Reps ja Narva linnapea Tarmo Tammiste Narva linnavolikogu saalis kokkuleppe riigigümnaasiumi loomiseks Narva.

Narva linnas 1. septembril 2022 alustav riigigümnaasium saab nimeks Narva gümnaasium ja sinna kavandatakse 900 õppekohta.

Narva riigigümnaasium on Eesti 19. riigigümnaasium, Ida-Virumaal kolmas Jõhvi ja Kohtla-Järve riigigümnaasiumi järel.

Riigigümnaasiumi tulek Narva linna on suure mõjuga, see toob kaasa linna koolivõrgu ümberkujundamise: lisaks riigigümnaasiumi loomisele plaanitakse uuendada ka Narva eesti gümnaasiumi hoone ja Narva Kesklinna gümnaasiumi baasil tekkiva põhikooli hoone.

Narva linnas tegutseb 11 kooli: kaks põhikooli, kaheksa keskkooli ja üks täiskasvanute gümnaasium. Õpilasi on kokku 6146.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!