Seiklusteni Lontova seikluspargis!

6. apr. 2018 Meeli Eelmaa - Kommenteeri artiklit

 

Lontova seikluspark asub looduskaunis kohas Kunda jõe kallaste vahel ürgorus, kus saab nautida nii puutumatu looduse võlu kui ka eri raskusastmega atraktsioone.

Seiklema on oodatud kõik seiklushuvilised – tegevust jagub peredele, sõpruskondadele, lasteaia- ja koolilastele. Hooaja avame suurejoonelise perepäevaga 1. mail.

Sõpradest või klassikaaslastest koosnev meeskond saab end proovile panna meeskonnaalal. Põnevust lisab see, et kogu rada on ehitatud jõe kohale. Turvalisuse tagavad trossid, sõbra ulatatud abikäsi ja instruktor.

Ekstreemsuste otsijaile pakub põneva väljakutse puult puule kulgev seiklusrada, mis sirutub samuti üle jõe ja kus on eri keerukusega etappe.

Adrenaliini lisavad laskumised, millest kõige kõrgemast saab alla liuelda lausa kiirusega 60 kilomeetrit tunnis.

Kes kõrgust ei pelga, võib kogeda üht ilusaimatest vaadetest Kunda rannale 200 meetri kõrguselt jalgrattaga üle jõe sõites. Tundub nagu tavaline jalgrattamatk, ainult et trossil!

Pisikestele põnnidele on pargis lasterada, mis on populaarne külastuskoht lasteaedadele ja sünnipäevalistele.

Lisaks huvitavatele ja ainulaadsetele atraktsioonidele kuulub pargi juurde Blüheri kohvik ja grilliplats. Seikluspark koos kohvikuga on igati sobiv paik meeskonnakoolituste, suve- või talvepäevade ja pidude pidamiseks.

Hea meel on teada anda, et seikluspark laieneb. Praeguste plaanide järgi saame järgmise aasta alguseks juurde seminaride pidamise koha, kus on ka ööbimisvõimalus.

Jääme siis seiklusteni!

Lisainfo www.lontovaseikluspark.eu/et/


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!