Korralda meeldejääv üritus Lohesaba seikluslinnakus

12. okt. 2018 Kätlin Küttis keskuse juhataja - Kommenteeri artiklit

Lohesaba seikluslinnak on täis põnevaid atraktsioone, mänge ja tegevusi. Seiklused saavad alguse linna peaväljakult. Fotod: Aire Kurgpõld

 

Lohesaba seikluslinnak on suurepärane koht, kus korraldada lasteaia- või kooliüritus ning tulla klassi-, rühmakaaslaste ja kas või kogu lasteaiaperega niisama mängima.

Tallinnas Mustamäe tee 50 asuv Lohesaba seikluslinnak on üks ütlemata vahva paik pidude ja ürituse korraldamiseks. Siin on ruumi ja avarust kokku üle 1200 ruutmeetri. Mahutame korraga kuni 300 inimest ja oleme avatud iga päev.

Esmapilgul tundub Lohesaba seikluslinnak nagu linn ikka, kus lisaks mõnusale jäätisekohvikule ja peomajadele asuvad muudki eluks vajalikud hooned, nagu näiteks pood, politseijaoskond, spordihoone jne. Ei oskaks arvatagi, et linnal on suur saladus.

Tegelikult ei ole Lohesaba üldsegi mitte tavaline linnak, sest kõik hooned on täis põnevaid mänge ja tegevusi. Eriti põnev on labürindi kaudu leida tee tuldpurskava ja suursuguse lo… Stopp!

Tule Lohesaba seikluslinnakusse ja uuri välja linna suurim saladus! Linnaplatsidel ja tänavatel saab imetleda linnaku imepärast arhitektuuri ning proovida seal asuvaid põnevaid turnimiseks mõeldud atraktsioone. Linnakus on ka üks mahajäetud maja, mida elanikud kutsuvad tondilossiks ning kuhu vaid kõige julgemad söandavad sisse astuda.

Lohesaba seikluslinnakus leiavad tegevust kõik lapsed ja lapsemeelsed, olenemata vanusest.

Kolmapäeva hommikuti ootame lapsi koos sõprade ja emmede-isside-vanavanematega seikluslinnakusse mudilashommikule. Uksed avame juba kell 10. Kell 10.30 algav mudilasring on mõeldud pooleteise- kuni kolmeaastastele lastele. Üheskoos laulame, tantsime ja mängime pilli.

 

 

Tulge seiklema!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!