Lottemaal jätkub avastamist terveks päevaks

5. apr. 2019 Kaire Lerg Lottemaa turundusjuht - Kommenteeri artiklit

Et kevad ja suvi kiiremini tuleks, on just nüüd paras aeg hakata planeerima ühist väljasõitu LOTTEMAALE!

Lottemaa on mereäärne muinasjutumaa, kus igal elanikul on oma maailmavaade, temperament ja roll. Siin õpetatakse lapsi keerukatest asjadest sotti saama õpetlike etenduste, huumori ja mängu kaudu. Elanike harjumused, iseloomuomadused ja huumorimeel võivad aeg-ajalt kummalised tunduda, aga üks on kindel: headus teeb elu huvitavaks. Seda teab Leiutajatekülas igaüks!

Lottemaal jätkub avastamist, leiutamist ja pööraselt huvitavaid seiklusi terveks päevaks nii väikestele kui ka suurematele külastajatele.

Põnev programm kestab kogu päeva ja maha mängitakse kümmekond suurt ja väikest lõbusat ja õpetlikku etendust. Iga päev astuvad meeleolukal kontserdil üles Leiutajateküla suurimad staarid ja kõlavad suurimad hitid.

Avastamist ootab üle saja atraktsiooni, temaatilised majad ja mõnus supelrand. Talve jooksul on külaelanikud päris mitu uut leiutist välja mõelnud ja need Leiutajatekülla kõigile külastajatele uudistamiseks ehitanud. Need tuleb kindlasti üle vaadata!

Siin saab mängida ja leiutada koos Lotte, Bruno, Alberti ja teiste Lottemaa elanikega. Lotte isa Oskar ootab mänguasju meisterdama, Bruno ema Paula kutsub laulma ja pille proovima, Matiga saab koos sportida, kärbes Jaaguga äratamismasinaid katsetada.

Planetaariumis räägib rännukoer Klaus saladuslikust maailmaruumist, päikesest ja tema ümber tiirlevatest planeetidest.

Interneti avastamise tornis elavad tillukesed internetimehikesed. Vaata, kas saad nad kätte!

Fotomasinas saab teha pilte klassikaaslastest või miks mitte kogu klassist.

Seikluspark on lisa saanud! Tule pane ennast proovile!

Õhtul saadetakse kõik lapsed lehvituste ja kallistuse saatel koduteele, kaasas ehedad emotsioonid muinasjutulisest päevast.

  • ERIPAKKUMINE kooli- ja lasteaiagruppidele 9.–22. juunini kella 10–18. Lottemaa pilet 15 eurot/inimene. Iga kümne lapse kohta üks täiskasvanud saatja TASUTA.
  • Grupid liiguvad teemapargis iseseisvalt programmi alusel. Soovitame külastuseks arvestada minimaalselt neli tundi.
  • Et jõud ei raugeks, tasub ette tellida ka toitlustus.
  • Broneerimine tellimine@lottemaa.ee.
  • Lisainfo www.lottemaa.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!