Miks tulla Vembu-Tembumaale?

5. apr. 2019 Kaja Suits - Kommenteeri artiklit

Vembu-Tembumaa on koguperepark, mis on tegutsenud juba 18 aastat. Pakume aktiivse tegevuse võimalust, meil on atraktsioonid alates veeliumägedest ning lõpetades ronimisradadega. Seega tuleb riietuda vastavalt ilmale ja kindlasti sportlikult.

Vembu-Tembumaa on koguperepark, mis on tegutsenud juba 18 aastat. Pakume aktiivse tegevuse võimalust, meil on atraktsioonid alates veeliumägedest ning lõpetades ronimisradadega. Seega tuleb riietuda vastavalt ilmale ja kindlasti sportlikult.

Meie park on hea koht, kus klassi ühtekuuluvustunnet ja sõprussidemeid tugevdada, mistõttu soovitame teil planeerida võimaluse korral kahepäevase väljasõidu.

Vihjeks – kõige ennastunustavamalt möllavad meil 6–13-aastased lapsed. Siis jääb neljast tunnist pargis kindlasti väheks. On ju äge ööbida kodunt eemal, mille tarvis ongi majakesed, kuhu mahub magama kuus inimest. Kokku saame majutada 28 inimest. Eelnevalt kokku leppides saame pakkuda kohapeal ka õhtu- ja hommikusööki.

Mida meie pargis teha saab?

Pargis saab sõita väike-ATV-de, kartide ja akuautodega. On ka põrkeautod ja paarisvelobagiautod. Väikesed külastajad saavad sõita rongi ja karusselliga. Veel on nende jaoks väikesed plastikautod ning suur turnimis- ja liivaväljak. On palju batuute ja Tarzani-rada. Pargis on eelsoojendusega välibasseinid, saab kasutada sauna. Vihmase ilma korral, aga ka lihtsalt vahelduseks võib mängude majas mängida vanade mänguautomaatidega ning Wii ja Xbox 360 mänge. Saalis on õhuhoki-, jalgpallimäng ja piljardilauad ning sellest aastast uute mängudena ka vanad head Super Mario, City Rally jt.

Pargis on mitu söögikohta. Toidutoas pakume mõningaid koduseid ning mitmesuguseid kiirtoidumenüüsse kuuluvaid toite. Kohvikus on alati värsked saiakesed ning hea kohv ja tee. Lisaks saab maiustada jäätisega. Parki võib tulla oma toidukorviga. Meil on piisavalt laudu ja grillimiskohti, kus saab oma maitse järgi ideaalse söömaaja korraldada. Kel kõht täis, võib pargis jalutada ja tutvuda meie loomadega.

Olgu vihm või päike, meie suures pargis on alati midagi teha. Tere tulemast!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!