Tule koos klassiga minigolfi mängima!

5. apr. 2019 - Kommenteeri artiklit
Minigolf on lihtne ja meeleolukas mäng, mis ei vaja eelnevat ettevalmistust ning sobib absoluutselt kõigile.
Foto: Robin Roots

Tallinnas aadressil Ahtri 9, Nautica keskuse teisel korrusel, asub Põhjamaade suurim siseminigolfikeskus Park Minigolf. Tegu on unikaalse sisepargiga, kus on alati roheline, soe ja valge. Ükskõik, milline ilm on parasjagu väljas, siin ei saja kunagi ning saab end alati hästi tunda.

Minigolf on lihtne, meeleolukas ja maailmas väga populaarne mäng, mis ei vaja eelnevat ettevalmistust ning sobib absoluutselt igas vanuses inimestele. Neile, kes esimest korda golfikepi kätte võtavad, teeb meie administraator eelnevalt mängu põhimõtted ja reeglid selgeks.

Ootame 16 rajaga Park väljakule mängima igas vanuses koolinoori, nii sõpruskondi kui ka terveid klasse. Ühe mänguringi mängimise peale tuleks arvestada umbes tund aega.

Kuna minigolfi mängimiseks tuleb kasutada mõlemat kätt, on see hea võimalus saada näpud mõneks ajaks nutiseadmetest eemale. Palli teekond golfirajal on alati erinev ja ettearvamatu, mis pakub palju rõõmsat elevust, üllatusmomente ning ootamatuid emotsioone. Aeg-ajalt juhtub, et Park Minigolfi tullakse umbusklikult, kuid lahkutakse siit alati uute põnevate kogemuste ja tunnetega, mida alguses ei osatud oodatagi. Garanteerime eduelamused mõnusas keskkonnas ja toome värvi halli argipäeva.

Gruppidele alates kümnest õpilasest pakume tööpäeviti erihinda 5 eurot mänguring ning täiskasvanud saatja on oodatud lastega ühinema tasuta.

Ühtlasi pakume võimalust Park Minigolfi ruumides korraldada meeldejäävat klassiõhtut ja mõnd muud üritust või pidu. Üürime välja nii peomaja kui ka Wild Wild Weat Salooni, kuid vajadusel ka tervet kompleksi. Oma tulekust palume eelnevalt teada anda ja ruum broneerida.

  • Park Minigolf on avatud P–N kella 10–21, R ja L kella 10–22.
  • Lisainfo info@parkminigolf.ee ja 632 0030.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!