Algab konkurss presidendi hariduspreemiatele

25. sept. 2019 Vabariigi Presidendi Kantselei - Kommenteeri artiklit


Vabariigi Presidendi Kultuurirahastu kuulutab välja konkursi presidendi noore haridustegelase preemiale ning reaalainete eripreemiale, taotlusi oodatakse 17. oktoobrini.

Kummagi preemia suurus on 5000 eurot ning need on mõeldud taotlemise hetkel kuni 35-aastasele inimesele, kes on saavutanud Eesti hariduselus väljapaistvaid tulemusi, olgu siis õpetades, õppematerjale koostades või haridusuuendusi eest vedades. Kandidaate preemiale saavad esitada nii tingimustele vastavad inimesed ise kui ka nende kolleegid ja õpilased, samuti haridusalal tegutsevad organisatsioonid.

Kandideerimiseks tuleb hiljemalt 17. oktoobril saata aadressil vpinfo@vpk.ee avaldus kandidaadi ja tema saavutuste tutvustusega.

Põhjalikumalt on kandideerimistingimused kirjas kummagi preemia statuudis, mille leiab siit: https://www.president.ee/et/vabariigi-president/institutsioonid/972-vabariigi-presidendi-kultuurirahastu/13644-2017-10-17-11-19-01/layout-institution.html

2003. aastal asutatud hariduspreemiat rahastab Bolt ning 2009. aastal asutatud reaalainete eripreemiat Microsofti arenduskeskus Eestis.




Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!