Reiniku koolis algab järgmine remont

29. okt. 2012 - Kommenteeri artiklit

Mart Reiniku kooli algklasside majas algab peagi remont, millega räämas keldrist saab korralik riidehoid, lisatakse puuduolevad käimlad ja korrastatakse klassiruume.

Reiniku kooli direktor Toomas Samm ütles, et töö jätkub sealt, kus jäi suvel rahapuudusel pooleli. «Viis klassiruumi, lisatualetid ja riidehoid jäid tegemata,» sõnas ta.

Linnavalitsus on volikogus Keskerakonnalt ja ka sotsidelt tublisti võtta saanud selle pärast, et lapsed saadeti koolimajja, kus käimlakohti on alla igasuguse normi.

Tartu koolide ümberkorraldamisel Reiniku kooli algklasside majaks määratud Riia 25 hoone keldris asuv riidehoid on aga vaatamisväärsus. Koolimajas Tartu Postimehele ekskursiooni korraldanud koolitöötajad ütlesid, et vaevalt suudab see keskkond tekitada mälestusi ilusast esimesest koolipäevast.

 

Pikemalt loe ajalehest Postimees.

Foto autor: Margus Ansu

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!