TTÜ rajab võimsa spordikompleksi

31. okt. 2012 Anna-Liisa Villmann (EPL) - 1 Kommentaar

Uus kompleks toob Mustamäele jalgpalliväljakuga staadioni, tenniseväljakud ja ujula

TTÜ haldusdirektori Margus Leivo sõnul on esimene eesmärk jõuda selleni, et detailplaneering vastu võetaks.

„Oleme väga kõvad mehed, kui saame sellest kolmest hoonest lähema viie aasta jooksul ühe valmis. Ülikool omi vahendeid lähima kümne aasta jooksul sinna planeerida ei saa, sest oleme arendanud ja kaasajastanud oma teadus- ja õppetegevuse võimalusi nii oma kui ka Euroopa Liidu tõukefondide vahendite eest. Meie kogu võhm on praegu läinud sinna,” lausus Leivo.

Pikemalt loe Eesti Päevalehest

 


Hetkel ainult üks arvamus teemale “TTÜ rajab võimsa spordikompleksi”

  1. prooton ütleb:

    TTÜ rajab võimsa kiirendikompleksi.

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!