Arhitektuurimuuseumis saab homme kuulata muusikakooli keelpilliõpilasi

28. nov. 2012 - Kommenteeri artiklit

Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli keelpilliõpilased annavad neljapäeval arhitektuurimuuseumis tasuta kontserdi pealkirjaga “Hingeviiul”.

Muuseumi teatel kõlab Soolalao põnevas akustikas esmakordselt kooli uus kaunikõlaline harf.

Esitusele tuleb eri aegade muusikat Bachist Beethovenini ning esinejaid on soolost kvartetini.

Üles astuvad Theodor Taimla, Kerstin Tomson, Eliise Urke, Ann Mäekivi, Kerstin Tomson, Inna Petrova, Marianna Golovina, Raido Lill, Marianna Viljanskaja, Laura Põldma, Mariella-Marjam Savinski ja Marta-Jaana Staskevitš.

Kontsert algab kell 18.

Tunniajane kontsert on kõigile tasuta.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!