Eesti kutsekooli õpilane osales edukalt Peterburi moekonkursil

24. nov. 2012 - Kommenteeri artiklit

Narva Kutseõppekeskuse õpilane Diana Dobronravova osales novembris edukalt Sankt-Peterburgis toimunud rahvusvahelisel moedisaini konkursil „Admiraliteedi nõel“ (Admiralteiskaja igla), jõudes 216 võistleja hulgas ainsa eestlasena võistluse lõppvooru.

Sankt-Peterburgi tehnoloogia ja disaini riiklikus ülikoolis korraldatava võistluse lõppvoorus osales Dobronravova kollektsiooniga „Murakami“ võistluste nominatsioonis „Pret-a-Porter Diffusion“.

„Mul on väga hea meel, et jõudsin võistluste lõppvooru ning sain oma kollektsiooni rohkearvulisele publikule ja rahvusvahelisele žüriile esitleda,” lausus Dobronravova. „Osalemine sellisel suurel moeüritusel andis mulle tohutult uusi impulsse ja tutvusi rahvusvahelise moemaailma esindajate hulgas.”

Diana Dobronravova õpib Narva Kutseõppekeskuses 2. kursusel rõivaste õmblemist. Samuti õpib ta Eesti Ettevõtluskõrgkooli Mainor rõivadisaini eriala 3. kursusel.

Peterburis rahvusvahelisel moevõistlustel osales üle 400 noore moekunstniku Venemaalt, Austriast, Eestist, Jaapanist, Lõuna-Koreast, Soomest, Ukrainast. Võistlust korraldatakse alates 1995. aastast. 18 aasta jooksul on osalenud 11 000 võistlejat 20 riigist ja 40 Venemaa regioonist, enam kui 11 000 kollektsiooniga.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!