Õpetajaid oodatakse Euroopa Liidu teemapäevale

20. nov. 2012 - Kommenteeri artiklit

Tartu Ülikooli Euroopa kolledž koostöös Riigikantselei, Tallinna Ülikooli ja Euroopa Komisjoniga kutsub õpetajaid osalema Euroopa Liidu teemapäevadel „Euroopa Liidu poliitiline ja finantstulevik”.

Koolitused toimuvad kolmapäeval, 21. novembril kella 14-17.30 Tallinnas aadressil Tondi 55-212 ja reedel, 23. novembril kella 14-17.30 Tartus aadressil Lossi 36-306.

Mõlemal päeval astuvad üles oma ala tunnustatud eksperdid ja spetsialistid, kes jagavad uusimaid teadmisi nii Euroopa Liidu poliitiliste arengute kui ka finantsküsimuste kohta.

Euroopa Liidu poliitiliste teemade üle arutlevad Ahto Lobjakas (Eesti Välispooliitika Instituut, analüütik) ja Paavo Palk (Euroopa Komisjoni Esindus Eestis, poliitikaosakonna juhataja). Euroopa Liidu finantsteemadel jagavad oma mõtteid prof. Raul Eamets (Tartu Ülikool, makroökonoomika professor), Martin Põder (Rahandusministeerium, Euroopa Liidu ja rahvusvahelise koostöö osakonna juhataja, Tallinnas) või Andres Kuningas (Rahandusministeerium, Euroopa Liidu ja rahvusvahelise koostöö osakonna nõunik, Tartus).


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!