Õpetajate Lehel on internetis uus kuub ja rohkem sisu

22. nov. 2012 Mari Klein - 8 kommentaari

Sellest nädalast on Õpetajate Lehel internetis pisut teistsugune nägu kui enne. „Palju õhku ja valgust,” ütlevad ühed. „Parem ülevaade,” arvavad teised. „Rohkem infot,” täiendavad kolmandad. Õigus on kõigil. Just need on olnud meie eesmärgid uue veebilehe väljatöötamisel. Meie töö pole veel kaugeltki lõppenud – iga päev üha lisame, parandame ja täiendame, seega võib lähiajal oodata veel pisukest segadust, aga samas saate ka teie nõu anda ja sõna sekka öelda, millest puudust tunnete.

Meie eesmärk on pakkuda teile infot rohkem ja kiiremini kui seni. Selge on see, et suurte päevalehtedega me võistlema ei hakka. Pigem oleme sõelaks, et korjata neilt ja mujaltki haridusteemalisi kirjutisi ning koguda need ühele lehele või suunata teid nendeni. Ikka selleks, et temaatilised kirjutised muude hulka ära ei kaoks.

Üks suur muudatus ja võimalus puudutab teid endid. Õpetajatel on nii mõndagi põnevat, millest kirjutada. Sageli on juhtunud, et Õpetajate Lehele laekub nii suur hulk artikleid, et kõik lehte ei mahu. Nüüd on meie veebilehel rubriik „Koolist kirjutatakse”, kuhu paneme üles kõik asjalikud artiklid ja kirjutised, mida olete meile saatnud aadressil artikkel@opleht.ee . Raha me selle eest ei maksa, meie eesmärk on anda teile võimalus tutvustada teistelegi oma vahvaid ettevõtmisi ja mõtteid – ja see on ju ka teie eesmärk. NB! Kui vähegi võimalik, ärge unustage kirjutisega kaasa panna ka mõnd toredat pilti!

Tahame teie tähelepanu juhtida sellelegi, et kui esmapilgul tundub, et lehel suurt midagi ei muutu, siis tegelikult lisame uusi lugusid iga päev. Lähiajal peaksid lisanduma ka konkreetsemad viited ja sildikesed, mis teid lihtsamalt uute lugudeni juhatavad, aga seniks tasub kerida lehte allapoole ja jälgida kuupäevi. Alati tasub piiluda rubriikidesse „Uudised/teated“ ning „Mis toimub?”, millest võib leida uuringute tulemusi ja uut infot juba toimunu kohta ning häid mõtteid ja soovitusi kultuursetel ja hariduslikel ettevõtmistel osalemiseks.

Mida aeg edasi, seda enam püüame lisada värskeid piltuudiseid ja päevakohaseid arvamusartikleid, täiendada värske infoga mõnd päevakajalist teemat.

Need, kellele meie paberleht postkasti ei saabu, saavad veebilehelt endiselt lugeda ka vastse paberlehe lugusid. Ehk mitte enam kõiki korraga, aga ajavahemikus reedest esmaspäevani peaksid nad saabuma sinna kõik.

Kõik head mõtted ja tähelepanekud, soovitused ja kaastööd on oodatud veebitoimetaja aadressile mari@opleht.ee.