Põlvas said alguse keskkonnahariduse konverentsid

14. nov. 2012 - Kommenteeri artiklit

Täna said Põlvas avalöögi regionaalsed keskkonnahariduse konverentsid, mille eesmärgiks on tutvustada aktuaalseid teemasid valdkonnas, anda osalejatele uusi teadmisi ja kogemusi praktilistes töötubades, soodustada koostööd haridusasutuste ja koolivälise keskkonnaharidusega tegelejate vahel, teatas Keskkonnaamet.

Konverentsid on suunatud kooli- ja lasteaiaõpetajatele, üldhariduskoolide ja koolieelsete lasteasutuste juhtidele, keskkonnahariduskeskuste töötajatele, haridusametnikele ja teistele huvilistele. Ettekannetes keskendutakse keskkonnahariduse võimalustele ja väljakutsetele, töötubades antakse praktilisi teadmisi ja tutvustatakse metoodilisi võtteid, mis sobivad nii lasteaia-, kooliealise lapse kui ka täiskasvanu õpetamiseks.

Konverentsid lõpetab Foorumteatri etendus, kus kõigil osalejad saavad kaasa rääkida.

„Keskkond ja kestev areng on läbivaks teemaks üldhariduse õppekavades. Lisaks koolidele ja lasteaedadele annavad panuse koolivälised asutused ja organisatsioonid oma keskkonnaharidusliku tegevusega. Loodame, et konverentsid aitavad tihendada koostööd ja annavad osalejatele uusi ideid, kuidas keskkonnaharidust veelgi tõhustada,“ ütles  Keskkonnaameti keskkonnahariduse osakonna juhataja Maris Kivistik.

Konverentsid toimuvad 14. novembril Põlvas, 22. novembril Haapsalus, 29. novembril Viljandis, 17. jaanuaril Tartus, 24. jaanuaril Tallinnas ja 31. jaanuaril Jõhvis.

Konverentsidel osalemine on tasuta, vajadusel tagatakse tasuta transport.  O salejate arv on piiratud, seega on vajalik eelregistreeruda.

Lisainfot leiab keskkonnaameti kodulehelt: http://www.keskkonnaamet.ee/teenused/keskkonnaharidus-2/konverentsid/ .

Konverentse rahastab Euroopa Sotsiaalfondi programm „Keskkonnahariduse arendamine“.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!