Vana Toomase seiklusmängu finalistid selgunud

27. nov. 2012 - Kommenteeri artiklit

Selgusid üle-eestilise kooliõpilaste seiklusmängu “Vana Toomase mõistatus” finaalvooru pääsenud võistkonnad, kes astuvad võistlustulle neljapäeval.

Finaali pääsesid 12 võistkonda 11 maakonnast: Pärnumaalt  Häädemeeste Keskkoolist võistkond “Isased”, Lääne-Virumaalt Rakvere Reaalgümnaasiumist võistkond “Kaks ja Pool Brünetti”, Tartumaalt  Lähte Ühisgümnaasiumist võistkond “Kolm Musketäri”, Läänemaalt Haapsalu Gümnaasiumist võistkond “Käbimees ja Kompanii”, Hiiumaalt Emmaste Põhikoolist võistkond “Moskiitod”, Viljandimaalt  Võhma Gümnaasiumist võistkond “Mürsikud”, Jõgevamaalt  Põltsamaa Ühisgümnaasiumist “võistkond OoPika”, Harjumaalt  Tallinna Humanitaargümnaasiumist “võistkond Primo”, Põlvamaalt Põlva Ühisgümnaasiumist võistkond “PÜG 7b II”, Ida-Virumaalt Narva Kesklinna Gümnaasiumist võistkond “SuperTeam”, Võrumaalt Võru Kreutzwaldi Gümnaasiumist võistkond “VKG 7.B II” ja Pärnumaalt  Surju Põhikoolist võistkond “Zum Zum Mesimumm”.

Tallinna tutvustavas võistlusmängus “Vana Toomase mõistatus” on 7.-9. klasside võistkonnad võistelnud alates 29. oktoobrist. Loovtöö, klassikalise viktoriini ja maastikumängu elemente kombineeriv mäng algas osalejate kodukohtades virtuaalse võistlusena. “Mängu esimene etapp seisnes loovülesande lahendamises ja selle vormi jätsime tahtlikult vabaks, et noored saaksid esitada oma nägemuse ilma loominguliste piirideta,” tutvustas mängu korraldava Tallinna Ettevõtlusameti turismiosakonna juhataja Evelin Tsirk.

Jõukatsumine kulmineerub Tallinna vanalinnas 29. novembril.

Seiklusmängus esimese koha pälvinud võistkond saab auhinnaks põneva päeva pealinnas võitjameeskonna klassile.

Mängu “Vana Toomase mõistatus” korraldajaks on Tallinna Ettevõtlusameti turismiosakond.

Lisainfot leiab siit.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!