Viljandisse karjäärinädalale!

19. nov. 2012 - Kommenteeri artiklit

Viljandi Gümnaasiumis peetakse sel nädalal karjäärinädalat, kuhu on oodatud ja kutsutud kogu Viljandimaa gümnasistid.

Esmaspäeval jagasid teavet õppimisvõimaluste kohta Eesti Lennuakadeemia, Tallinna Tehnikakõrgkool ja Viljandimaa Rajaleidja Keskus. Teisipäeval tutvustavad end Tallinna ja Tartu ülikoolid. Kolmapäeva teemaks on välismaised õppimisvõimalused, kusjuures oma kogemusi jagavad ka juba seal õppinud noored. Nädal lõppeb neljapäeval töövarjupäevaga, mil gümnaasiumiõpilased saavad võimaluse jälgida neid huvitava eriala inimesi nende igapäevatöö juures.

Viljandi Gümnaasiumi õppenõustaja-karjäärikoordinaatori Raili Toikka-Tamme sõnul korraldati karjäärinädal koolis just praegu ja nõnda just seetõttu, et nüüd on õppeaasta hoo sisse saanud, samas pole veel jõulud ja riigieksamite valik käes, seega on noortel aega rohkem keskenduda sellele, mida nad teevad peale kooli lõpetamist. „Samuti on meie jaoks oluline, et noored saaksid teabe just siin, kohapeal kätte, kus neil on võimalus ka lisaks küsida ja erinevaid koole võrrelda,“ mainis karjäärikoordinaator.

Lisaks karjäärinädalale aidatakse gümnasiste oma tulevase eriala valiku jaoks ka erinevatel messidel ja avatud uste päevadel käimisega.

Lisainfot leiab siit.

 

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!