Ettevõtlikud noored annetasid üle 57 000 euro

13. dets. 2012 - Kommenteeri artiklit

Ettevõtlike noorte koda toetas 2012. aastal heategevusprojektide kaudu abivajajaid rekordilise summaga – rohkem kui 57 000 euroga. Selle raha eest aidati suurte perede lapsi, soetati lastele koolivahendeid ja edendati noorte koolivälist haridust.

11. aastat järjest toimus heategevuslik kontorirottide jooks „Rat Race”, mis tänavu kogus Tallinnas, Tartus ja Haapsalus kokku rekordiliselt üle 15 000 euro, millest 11 870-ga toetati koostöös Eesti lasterikaste perede liiduga (ELPL) vähekindlustatud suurperede laste mitmekülgset arengut ja haridust.

Heategevuskontsert „Sündinud Raplamaal” aitas koguda 15 000 eurot, mis läks Tõnu Susi nimelise muusikastuudio ehituse toetuseks. Laval esinesid tuntud Eesti lauljad, kes on pärit Raplamaalt, teiste seas Birgit Õigemeel, Siiri Sisask, Vaiko Eplik, Riho Sibul ja Katrin Karisma-Krumm.

Tartu linna Pallirallil koguti annetusi SA Tartu Kultuurkapitali laste ande arengu fondile ja Tartu kristlikule noortekodule. Lõbus Palliralli aitab neid alla 18-aastaseid noori, kellel puuduvad võimalused või vahendid oma talendi arendamiseks.

Haapsalus on traditsiooniks kujunemas üritus „Rõõmsad jõulud kõigile”. Tänu ettevõtlike noorte koja algatusele saavad endale jõulukingid ka vähekindlustatud pered.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!