Keeleeksami DELF diplomite üleandmine Tartu Descartesi lütseumis

6. dets. 2012 Jaan Reinson Descartesi lütseumi direktor - Kommenteeri artiklit

6. detsembril külastas Tartu Descartesi lütseumi Prantsuse suursaadik Frédéric Billet, et anda üle tunnistused kevadel DELF-i keeleeksami sooritanud õpilastele. DELF (Diplôme des Etudes de la Langue Française) jaguneb nelja tasemesse: A1 ja A2 näitavad keelekasutuse algtaset, B1 ja B2 aga iseseisvat keeleoskust. Hinnatakse nii suulist kui ka kirjalikku mõistmist ja eneseväljendust. DELF-i lõplik hindamine ja kinnitamine toimub Prantsusmaal. Kätteantavat diplomit aktsepteeritakse üle maailma.

Lütseumis tehti DELF-i keeletaseme eksamit esimest korda sel kevadel. 8.–12. klassi õpilastest sooritas eksami tasemel A1–B1 edukalt 45.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!