Koolisööklaid võib tabada kokkade põud

4. dets. 2012 - Kommenteeri artiklit

Kuna noored kokad otsivad eakamatest ametikaaslastest enam väljakutseid ja paremat palka, siis võivad koolisööklad varsti kokkadeta jääda, kirjutab Postimees.

“Riik peaks vaeva nägema selle nimel, et noored kokad tahaksid kooli tööle minna. Kuna palk, mida kokkadele makstakse, ei ole väga suur, siis varsti on meil koolides kokkade põud,” muretseb Tervise Arengu Instituudi toitumisekspert Tagli Pitsi.

Koolitoitlustusfirma Baltic Restaurants Estonia tegevjuht Rita Reim ütles ajalehele, et koolikoka amet on sobiv stabiilsust ja rutiini armastavale inimesele. “Noorte kokkade jaoks ei ole tegemist atraktiivse töökohaga, mitte ainult sissetulekut silmas pidades, vaid pigem tulenevalt nende ametialastest ambitsioonidest ja soovidest,” tunnistas Reim, kelle sõnul töötavad koolitoitlustuses keskmisest vanemad kokad ja see on alati nii olnud.

Pikemalt loe siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!