Kuidas tugevdada õpetajate koostööd?

6. dets. 2012 Maido Mändmets Varstu Gümnaasiumi direktor - Kommenteeri artiklit

Meie õpetajad on liiga vähe õppinud psühholoogiat ja õpetamist. Praegused 45+ õpetajad on õppinud Tartus ainult oma eriala, nad on tugevad oma õppeaines. Paljudes riikides on õpetaja vähem paari aine spetsialist ja rohkem õpetaja. Seetõttu on neil palju kergem näha üle ainetevaheliste barjääride.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!