Kuidas tugevdada õpetajate koostööd?

6. dets. 2012 Anne Küüsmaa Prantsuse Lütseumi matemaatikaõpetaja - Kommenteeri artiklit

Mina olen matemaatikaõpetajana küll üsna palju teiste ainete õpetajatega koostööd teinud, füüsikast muusika ja kunstiõpetuseni välja. Vahepeale jäävad bioloogia, geograafia, ajalugu, tööõpetus ja nii mõnigi muu aine. Õppimine ja õpetamine on seejuures mõlemale osapoolele loomisrõõmu pakkunud. Iseasi, et kõige selle ettevalmistamine ja teostamine nõuab suurt ajaressurssi. Olen oma lapsed suureks kasvatanud ja võin seda lõbu endale lubada.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!