Narva linnuses peetakse laupäeval talvelaata

14. dets. 2012 - Kommenteeri artiklit

Narva Linnuse Põhjaõuel peetakse laupäeval talvelaata, mille korraldavad ühiselt Narva Kutseõppekeskus ja Narva Muuseum.

Avatud on piparkookide kaunistamise ja kingi valmistamise töötuba, sõita saab hobusaaniga ning võistelda lumememmede ehituses. Esinevad Narva Kutseõppekeskuse loomingulised kollektiivid ning laste vokaalring „YeS”

Kell 12 ja kell 14 pakub Narva Kutseõppekeskuse peakokk Argo Kirs koos kooli parimate kokanduse ja kelnerierialade õpilastega soovijatele tasulist Eesti pidusööki heeringa ja lõhe, veiserulaadi ja singi, isetehtud leiva, verivorsti ja sealiha, vaarikakoogi ja pohlakeeksiga.

Põhjaõue Talvelaat on avatud kella 10-18.

Päeva juhib Juri Plenin.

Sissepääs laadale on tasuta.

 

 

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!