Õpetajate Lehel on tulemas erilehed: MUUSEUMIPEDAGOOGIKA ja KULTUURISÜNDMUS

18. dets. 2012 - Kommenteeri artiklit

Õpetajate Lehe MUUSEUMIPEDAGOOGIKAerileht ilmub 25. jaanuaril.

Reklaamide ja artiklite esitamise tähtaeg on 14. jaanuar 2013.

Artiklite suhtes palume eelnevalt kokku leppida MUUSEUMIPEDAGOOGIKA-erilehe toimetaja Karl Kelloga (karl@opleht.ee, tel 683 3116) ja reklaamiküsimustele vastab Marju Veikat (marju@opleht.ee, tel 683 3110).

——————————————————————————————————————————————-

Õpetajate Lehe erileht KULTUURISÜNDMUS, kus tutvustame kevadhooaja uuslavastusi, kontsertsarju, näitusi ja teisi kultuuriüritusi, ilmub 8. veebruaril.

Reklaamide ja artiklite esitamise tähtaeg on 23. jaanuar 2013.

Artiklite suhtes palume eelnevalt kokku leppida Kultuurisündmuse-erilehe toimetaja Tiina Vapperiga (tel 683 3120, tiina@opleht.ee) ja reklaamiküsimustele vastab Marju Veikat (683 3110, marju@opleht.ee).

——————————————————————————————————————————————–

NB! Vähemalt 1/8 lehekülje värvilise reklaami tellimisel saate võimaluse kirjutada ja avaldada reklaami juures ka artikli mahuga kuni 2000 tähemärki.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!