Pärnu Vanalinna kool tegi loomadele jõulukingituse

20. dets. 2012 Karmen Grigor 8.a klassi õpilane - Kommenteeri artiklit

Pärnu Vanalinna põhikooli õpilane kirjutab Pärnu Postimehes, kuidas tema kooli õpilased tegid üheskoos Pärnu loomade varjupaigale sooja jõulukingituse.

8.a klassijuhataja Malle Šalda eestvedamisel kogus terve kool loomade tarbeks tekke, patju, kassiliiva ja toitu. Kõik selle jaoks, et kassid-koerad võimalikult valutult talve üle saaksid elada.

Selline aktsioon on varemgi meie koolis aset leidnud ja tookord koguti palju rohkem asju, kui loota juleti. Nii juhtus tänavugi. Alguses oli ainult 8.a klassil plaan väike heategu teha, aga kui kooli juhtkond meie plaanist kuulis, riputati koolilehele üleskutse üheskoos aidata.

Uudis levis kulutulena ja igas vanuses õpilased hakkasid kooli tooma oma kodudes leiduvaid ülearuseid tekke ja patju, millest koerad ja kassid kasu saaksid. Asju kogunes sedavõrd palju, et kui varjupaiga buss neile järele tuli, ei mahtunud neid ühekorraga ära viimagi.

Edasi lugege siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!