Reaalkooli tütarlastekoor sai Krakovis koorikonkursil esikoha

12. dets. 2012 - Kommenteeri artiklit

Tallinna Reaalkooli tütarlastekoor pälvis möödunud nädalal Poolas Krakovis toimunud advendi- ja jõululaulude konkursil esikoha ja kulddiplomi, teatas reaalkooli direktor Gunnar Polma.

III korda toimunud konkursil osales kokku 19 koori kümnest riigist (Poolast, Tsehhist, Saksamaalt, Slovakkiast, Singapurist, Jaapanist, Lõuna-Aafrika Vabariigist, Makedooniast, Iirimaalt ja Eestist). 7.-9. detsembrini toimunud konkursil võisteldi viies kategoorias. Krakovi Peeter Pauli kirikus peetud konkursi teise koha sai Singapuri poistekoor.

Reaalkooli koor õpetaja Heli Roosi juhatusel esines noortekooride kategoorias (vanus 14-19).

Lisaks konkursile osales Reaalkooli tütarlastekoor missal Püha Jozephi kirikus, andis kontserdi Püha Katariina kirikus, esines galakontserdil Santa Maria Basiilikas ning eksklusiivne kontsert oli Wielicka soolakaevanduses asuvas soolast katedraalis.

Reedel, 14. detsembril kell 19 esineb koor Tallinna Kaarli kirikus Reaalkooli kontserdil „Tasa, tasa jõulukellad kajavad“.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!