Vana Toomase seiklusmängu võitis Häädemeeste keskkool

4. dets. 2012 - Kommenteeri artiklit

Üle-eestilise kooliõpilaste seiklusmängu “Vana Toomase mõistatus” võitis Häädemeeste keskkooli võistkond “Isased”.

Teise koha sai Surju Põhikooli võistkond “Zum Zum Mesimumm” Pärnumaalt ning kolmanda Rakvere Reaalgümnaasiumi võistkond “Kaks ja Pool Brünetti” Lääne-Virumaalt.

Eripreemia sai Tartu Lähte Ühisgümnaasiumi võistkond, kelle videot “Tallinn Style” vaadati internetis ligi 100 000 korda.

Tallinna tutvustavas võistlusmängus “Vana Toomase mõistatus” võistlesid 7.-9. klasside võistkonnad alates 29. oktoobrist. Võisteldi virtuaalses loovtöös, klassikalises viktoriinis ja maastikumängus. Finaali pääses 12 võistkonda 11 maakonnast.

Mängu korraldas Tallinna Ettevõtlusameti turismiosakond. Selle juhataja Evelin Tsirgi sõnul olid kõik finaali jõudnud võistkonnad tegelikult võitu väärt. “Paljud osalejad polnud Tallinnas varem käinud, ometi ei valmistanud vanalinnas orienteerumine neile mingit raskust,” ütles Tsirk. Tema sõnul oli eriti tore, et võit läks pealinnast kaugele Häädemeeste võistkonnale, kes oli tubli kõigis etappides.

Seiklusmängu peapreemia oli põnev päeva pealinnas tervele võitjameeskonna klassile.

Viktoriini küsimused ja õiged vastused leiab siit.
 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!