Viljandis võistlevad noored müürsepad

12. dets. 2012 - Kommenteeri artiklit

Viljandi Ühendatud Kutsekeskkoolis algas täna kahepäevane noorte müürseppade kutsemeistrivõistlus “Jõulukellu 2012”, teatas sihtasutus Innove.

Kaheksandat korda toimuval jõuluhõngulisel võistlusel võtavad mõõtu ehituserialal õppivad noored 12 kutseõppeasutusest, kokku võistleb 24 õppurit. Võistluse žüriisse kuulub teiste seas ka ehitussaate “Nurgakivi” saatejuht Priit Valge.

Võistluse praktilises osas tuli vastavalt joonisele laduda sein. Lisaks tuleb oskused proovile panna teooriatestis. Hinnatakse etteantud mõõtudest kinnipidamist, tööriistade ja -vahendite kasutamise oskust, töökeskkonna ohutusnõuete tundmist ja jälgimist.

Võistlusele on oodatud kaasa elama kõik huvilised. Külastajatele on sissepääs tasuta. Homne võistluspäev algab kell 10.

Kutsemeistrivõistlust korraldab Elukestva Õppe Arendamise Sihtasutus Innove koostöös Viljandi Ühendatud Kutsekeskkooliga, toetab Euroopa Liidu Sotsiaalfond.

Lisainfot leiab siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!