Algas registreerimine TLÜ Õpilasakadeemia kevadsemestri kursustele

7. jaan. 2013 - Kommenteeri artiklit

Tallinna Ülikooli Õpilasakadeemia ootab gümnaasiumi- ja kutsekoolinoori registreeruma kevadsemestri kursustele. Nende seas on valida hiina, itaalia ja hispaania keele ja kultuuri, rakenduspsühholoogia, kommunikatsiooni eriala vahel. Esmakordselt on avatud ka sotsiaal- ja kultuurantropoloogia ning rahvusvaheliste suhete erialad.  Samuti saab registreeruda mullusele populaarsemale õppekavale, milleks on praktiline fotograafia. Vene keelt kõnelevatel noortel on võimalik omandada teadmisi giidinduses.

Tallinna Ülikooli Õpilasakadeemia kursused on suunatud gümnaasiumi- ja kutsekoolinoortele, et soodustada elukutse teadlikumat valikut ning toetada kohanemist üliõpilaseluga tulevikus. Kursusi viivad läbi Tallinna Ülikooli õppejõud, lisaks oma valdkonna tipud väljastpoolt ülikooli. Tänaseks on Õpilasakadeemias õppinud ligi 3500 noorte üle Eesti.

Registreerimine kevadsemestri kursustele kestab 1. veebruarini. Õppetöö algab 2. veebruaril ning toimub nädalavahetustel.

Kursuste kohta saab lisainfot Õpilasakadeemia kodulehelt www.tlu.ee/akadeemia .


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!