Eesti erakõrgkool EBS õpetab põhjanaabreid äri ajama

7. jaan. 2013 - Kommenteeri artiklit

Eesti erakõrgkool EBS kinnitab kanda ka põhjanaabrite seas. Nimelt on nii soomlased kui ka sealsed välismaalased kõrgkooli poolteist aastat avatud olnud Helsingi filiaalis õpetatava rahvusvahelise ärijuhtimise eriala vastu tundnud päris suurt huvi, kirjutab Eesti Päevaleht.

Kui 2011. aastal oli EBS Soomes valmis vastu võtma ühe rühma ehk 25 tudengit, tuli kandidaate kokku 150, nii et esimesele kursusele astus lõpuks hoopis kaks rühma. Tihe oli konkurss ka eelmisel sügisel. „See on edulugu EBS-i jaoks, samuti Eesti edulugu Soomes, sest kahjuks sageli kuuleme pigem mitte õnnestumistest, vaid juveelivarastest,” ütles praegu Helsingi filiaali nõukogu liikme ametis olev endine justiitsminister ja vandeadvokaat Arumäe.

Pikemalt saab lugeda siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!