Eesti Rahva Muuseumi võistluse „Mina linnas“ võitjad on selgunud

23. jaan. 2013 - Kommenteeri artiklit

Eesti Rahva Muuseumi korraldatud essee- või joonistusvõistlusele „Mina linnas“ laekus 47 õpilase arvamus 16 koolist, joonistusvõistlusel osales 444 õpilast 44 koolist. Võitjate nimekirja leiab siit.

Võistluse eesmärgiks oli aidata muuseumil koguda ja uurida noorte linnaruumi kasutamise kogemusi. Kirjutati ja joonistati sellest, mida lapsed ja noored linnas teevad, millistes kohtades käiakse, mis linnas meeldib ja mis ei meeldi. Kirjutajate seas olid 6.–12., joonistajate seas 1.–8. klassi õpilased.

Žürii koosseisus Madle Lippus, Jaanika Jaanits, Mehis Kasonen, Ehti Järv, Keiu Telve ja Saale Randaru, hindasid eraldi esseesid ning joonistusi, jälgides, et esitatud võistlustöö vastaks üleskutses esitatud tingimustele. Muu hulgas pöörati tähelepanu sellele, et võistlustöö kajastaks autori vaateid ning tugineks tema mina-kogemusele linnast.

Žüriilt enim punkte saanud võistlejate nimed lisati loosikasti ning nende vahel loositi välja auhinnad.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!