Helsingis tuleb haridusmess Educa 2013

21. jaan. 2013 - Kommenteeri artiklit

Helsingi messikeskuses toimub eeloleval nädalavahetusel iga-aastane haridusmess Educa, mis hõlmab nii kõrg-, eri- kui ka tavakoole, samuti koolieelseid lasteasutusi, andes ülevaate hariduseelu ja õpetamise uusimatest arengutest, teatas korraldaja.

Messil, kus eksponeeritakse kõige värskemaid õpikuid ja õppematerjale, IT-tarkvara, kooliinventari ja koolitusteenuseid, on esindatud hulk erialaorganisatsioone ja asutusi. Eksponente on 250, külastajaid oodatakse üle 12 000.

Messi programmis on ligi sada erinevat teabeüritust. Soomekeelsetel seminaridel käsitletakse Soome hariduspoliitikat, kasvatusteaduse arengusuundi, ka rahvusvahelist kogemust jpm.

Mess on mõeldud kogu õpetajaskonnale, aga ka kohalike omavalitsuste ja hariduse korraldamisega seotud külastajatele. Eestist on igal aastal messil käinud ligi sada haridustöötajat.

Mess on avatud: reedel, 25. jaanuaril kella 10-18 ja laupäeval, 26. jaanuaril kella 10-17.

Lisainfot leiab aadressilt www.educamessut.fi .


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!