Keskkonnaamet pakub üldhariduskoolidele looduskaitseteemalist rändnäitust

16. jaan. 2013 - Kommenteeri artiklit

Üldhariduskoolid saavad taas laenutada Keskkonnaametilt tasuta looduskaitseteemalist rändnäitust „Hoia, mida armastad!“, mille koostajad on Arne Ader, Urmas Tartes, Anneli Ehlvest, Epp Margna, Toomas Kalve. Näituse eesmärgiks on pöörata tähelepanu meie looduse mitmekesisusele ja kaitsele, teatas keskkonnaamet.

Lihtsalt kokkupakitav ja transporditav rändnäitus „Hoia, mida armastad!” on pühendatud Eesti looduskaitse 100. aastapäevale.

„Näitus koosneb Eesti looduskaitset tutvustavatest stendidest ja mängulistest eksponaatidest, mille abil saab näiteks otsida loomakodusid, aidata loomi neid varitsevatest ohtudest mööda, võrrelda meie kodude mõju keskkonnale, mängida looduskaitseteemalist põrandamängu ja palju muud huvitavat,“ tutvustab Keskkonnaameti keskkonnahariduse osakonna juhataja Maris Kivistik.

Näituse kasutamist õppetöös toetavad töölehed ja lisamaterjalid õpetajale, mis on kättesaadavad keskkonnaameti kodulehel keskkonnahariduse osakonna all. 2010. aastast Eestimaal ringlev näitus on seni jõudnud 54 kooli ja ligi 6000 nooreni.

Seekord saab lisaks kahele eestikeelsele näituse eksemplarile laenutada ka venekeelset versiooni.

Tellimusi saab esitada Keskkonnaametile 17. jaanuarist kuni 3. veebruarini. Näitus hakkab koolides ringlema alates 11. veebruarist.

Näituse tellimiseks palume kooli esindajal täita Keskkonnaameti kodulehel sellesisuline vorm. Enne tellima asumist tasub tutvuda näituse laenutamise tingimuste ja liikumise graafikuga.

Näituse info ja tellimisvõimalused leiab siit: http://www.keskkonnaamet.ee/teenused/keskkonnaharidus-2/looduskaitseteemaline-randnaitus/ .


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!