Õpetajaid oodatakse teletorni Läänemere-seminarile

10. jaan. 2013 - Kommenteeri artiklit

Eestimaa Looduse Fond (ELF), TTÜ Meresüsteeemide Instituut ja Turu Rakenduskõrgkool korraldavad BalticSeaNow projekti käigus teisipäeval, 15. jaanuaril Tallinna teletornis rahvusvahelise Läänemere-teemalise tasuta seminari, kuhu oodatakse rõõmuga ka õpetajaid, eriti bioloogiaõpetajaid.

ELF-i teatel tutvustatakse võimalusi mereteemasid õpilastele lähemale tuua ning jagatakse õpetust äsjavalminud kalanduse arvutimängu kohta, mis on mõeldud just koolilastele. Samuti jagavad ülikoolide teadlased infot, kuidas nad Läänemerd uurivad.

Esinejate seas on nii Soome kui Rootsi mereuurijaid, aga ka kodumaiseid spetsialiste nagu Aleksei Lotman ja Mart Jüssi.

Seminar algab kell 13. Alates kella 12-st on seminarile registreerunutel võimalus külastada teletorni vaateplatvormi.

Registreeruda saab kuni 14. jaanuarini (või kuni kohti jätkub) siin:  http://goo.gl/vE4GZ

Ürituse töökeel on inglise keel.

Lisainfot leiab siit.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!