Õpilaste löömises süüdistatuna vallandatud õpetaja nõuab kohtus töökohta tagasi

7. jaan. 2013 - Kommenteeri artiklit

Tallinna Mustamäe Reaalgümnaasiumi õpetaja Valentina Šatajeva, kes väidetava õpilaste löömise pärast vallandati, nõuab Harju maakohtu kaudu töökohta tagasi. Ta eitab õpilaste ründamist ja väidab, et on ametiühingu esindajana laimu ohver, kirjutab Õhtuleht.

Ühe versiooni järgi lõi matemaatikaõpetaja sööklas kahte kuuenda klassi poissi ja juhtkonnal polnud teist valikut, kui vägivaldne õpetaja vallandada. Õpetaja versiooni järgi aga mingit löömist ei olnud, talle sai saatuslikuks see, et ta julges ametiühingu usaldusisikuna juhtkonda kritiseerida.

Mustamäe reaalgümnaasiumis 15 aastat matemaatikaõpetajana töötanud Valentina Šatajeva kaebas oma vallandamise kohtusse ja esindab end seal ise. Esimene eelistung oli novembris, istung jätkub 22. jaanuaril.

Pikemalt saab lugeda siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!