Riigikogu võttis menetlusse eelnõu põhikooli- ja gümnaasiumiseaduse muutmiseks

31. jaan. 2013 - Kommenteeri artiklit

Riigikogu juhatuse otsusega võeti menetlusse Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni 30. jaanuaril algatatud põhikooli- ja gümnaasiumiseaduse § 21 muutmise seaduse eelnõu (369 SE), mille seadusena vastuvõtmisel tagatakse igaühe õigus eestikeelsele õpetusele ning täpsustatakse tingimusi, mida valitsus peab arvestama otsustamisel – lubada või mitte lubada gümnaasiumis muu õppekeele kasutamist, teatas Riigikogu pressitalitus.  Juhtivkomisjoniks määrati kultuurikomisjon.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!