Swingtantsijad peavad homme “Lumepalliturniiri”

18. jaan. 2013 - Kommenteeri artiklit

Laupäeval, 19. jaanuaril peetakse Eesti Kristliku Nelipühi Kiriku Toompea koguduse hoones (Toompea 3) kaheksandat korda veerema lindy hop’i võistlus” Lumepalliturniir”, mis koondab igas eas tantsuhuvilisi. Võistluspäev saab alguse kell 15, finaalid algavad kell 18.30. Pühapäeval, 20. jaanuaril saab osaleda inglise kohtuniku ja tantsuõpetaja Julie Orami tantsutundides, teatas Eesti Swingtantsu Liit.

1999. aastast alates üle aasta toimunud võistluse noorimad võistlejad on International Kindergartenist, kes esindavad selliseid riike nagu Poola, USA, Rootsi, Itaalia, Hispaania, Portugal, Venemaa. Lisaks Eesti tantsijatele osalevad võistlejad Lätist ja Leedust. Kohtunikud on Inglismaalt, Prantsusmaalt, Lätist ja Eestist.

Võisteldakse laste, noorte, täiskasvanute ja seenioride klassis ning lindy hop’i improvisatsioonilises tantsimises, lindy hop’i show-tantsudega ning vähemalt 8-liikmeliste tiimidega.

“Lumepalliturniiri” korraldab Eesti Swingtantsu Liit koostöös tantsutrupiga Modus. Toetavad Eesti Kultuurkapital ja Tallinna Haridusamet.

Lisainfot leiab aadressidelt www.swingtants.ee ja www.hot.ee/modus .


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!