Tallinna Ülikoolis algab rahvusvaheline talvekool

7. jaan. 2013 - Kommenteeri artiklit

Täna algab Tallinna Ülikoolis arvult neljas rahvusvaheline talvekool Tallinn Winter School, mis kestab kuni 25. jaanuarini. Talvekool toob Tallinna pea 40 osalejat 18 riigist (Afganistanist, Austraaliast, Eestist, Gruusiast, Hispaaniast, Hollandist, Indiast, Itaaliast, Jaapanist, Kanadast, Poolast, Saksamaalt, Soomest, Suurbritanniast, Taanist,  Uus-Meremaalt, USAst ja Venemaalt), teatas ülikooli pressitalitus.

Programmis on neli kursust: eesti ja vene keele intensiivkursused ning maali- ja uusmeedia töötoad. Lisaks õppetööle osalevad rahvusvahelised üliõpilased ka Eestit tutvustavas kultuuriprogrammis, mis sisaldab erinevaid loenguid, muuseumikülastusi ning väljasõite.

Tallinna Ülikooli rahvusvahelise talvekooli kohta saab lisateavet aadressilt http://winterschool.tlu.ee/


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!