Tiigrihüppe SA korraldab e-õppematerjalide konkursi

23. jaan. 2013 - Tiigrihüppe SA korraldab e-õppematerjalide konkursi kommenteerimine on välja lülitatud

Et innustada õpetajaid oma loodud e-õppematerjale avaldama ja jagama, korraldab Tiigrihüppe Sihtasutus neljandat korda konkursi ”Täna samm, homme teine”, millele oodatakse veebipõhiseid tervikmaterjale, näiteks testikogu, veebis loodud teemalehekülge, animatsiooni või muud sellist.

Töö peab vastama Koolielu portaalis avaldatud õppematerjalide kvaliteedinõuetele ega või olla saanud varem rahastust mõnelt teiselt organisatsioonilt.

Töid oodatakse kuni 25. veebruarini.

Konkursi võidutöö saab auhinnaks 1280, teise koha töö 640 ja kolmanda koha töö 320 eurot.

2011/2012. õppeaastal võitis konkursi Paikuse põhikooli õpetaja Anne Kalmus tööga “Matemaatika veebivihik 2. klassile” , 2010/2011. õppeaastal aga Gustav Adolfi gümnaasiumi õpetaja Ly Tammeriku töö “Minu esimesed sammud plokkflöödiga” .

Tutvu konkursi täpsemate tingimuste ja varasemate töödega siin.